Za najbolje raspoloženje, Jamnica za osvježenje

Obiteljske proslave i vesela druženja s prijateljima gotovo uvijek su povezani s gastronomskim užicima, od obilnih tradicionalnih delicija do modernih kreacija. A uz svaki od njih, kada je o osvježenju riječ – Jamnica je uvijek nepogrešiv izbor!

Za zabavnu notu osvježenja uvelike je odgovoran pjenušavi efekt Jamnice. Pri tome mjehurići CO2 stimuliraju receptore okusa na specifičan način, pa gaziranost u ustima osjećamo kao kompleksan i mnogima neodoljiv doživljaj.

Suprotno klasičnim gaziranim pićima, gazirana prirodna mineralna voda nema kalorija niti šećera i nema štetno djelovanje na zube. Zato na zabavama ne zaboravite i na prirodno osvježenje mlađih članova obitelji – ponudite im Jamnicu (kojoj možete dodati i komade različitog voća).

Što se odraslih tiče, tradicionalni gemišt jedno je od najpopularnijih pića, a Jamnica je poznata po idealnom miješanju s bijelim vinom. Jamnica gemištu daje svježinu i jedrost te ugodno razblažuje vino, a time i sadržaj alkohola... (kojeg, naravno, treba konzumirati umjereno i odgovorno).

A kako kažu da svaki užitak ima svoju cijenu - druženja su često praćena i osjećajem težine od slatke i masne hrane. No, zahvaljujući svom mineralnom sastavu, Jamnica prirodno olakšava probavu, osvježavajući nas i kao „digestiv“, kojeg posebno cijenimo nakon težih jela…

I ono osnovno - ako ne unosimo dovoljno vode, naše tjelesne i mentalne funkcije se ne odvijaju normalno, a to se odražava i na naše raspoloženje. Stoga, kao preduvjet pozitivne atmosfere i za najbolje raspoloženje, neka čaše uvijek budu pune Jamnice za osvježenje!

povratak na Blagodati vode