Restoran, hotel ili klub - za svaku prigodu Jamnica je tu!

Svi posebni događaji u životu, od onih najintimnijih poput prosidbe u elegantnom restoranu ili onih s prijateljima i rodbinom poput rođendanskih proslava, promocija i godišnjica ili svadbe, započinje željom da podijelimo nezaboravne trenutke s osobama koje volimo.

I dok jedni žele isplanirati svaki detalj, od boje salveta do ukrasa na koktelima, drugi će opušteno prepustiti organizacijske detalje drugima… No, kojem god tipu pripadamo, za određene stvari neće biti kompromisa, one jednostavno moraju biti dio svakog događanja. Jedna od takvih je i Jamnica! Prepoznatljiva Jamnica je, kroz gotovo dva stoljeća, etablirani simbol postojanosti, kvalitete i naše tradicije. Zato je nezamjenjiva u svakoj prigodi, od proslava u raskošnim hotelima, omiljenim nam restoranima, do barova i klubova…

Jamnica je tu, klasična i elegantna u originalnom izdanju kad želimo dati do znanja da smo ozbiljni, ali i razigrana i lepršava kad trebamo osvježavajuće i moderne kombinacije za koktele ili pak, nikad izašle iz mode, gemište! Idealan partner jelima, ona je i saveznica, nakon burnih noći, za borbu s mamurlukom, osvježavajući bogatstvom svojih minerala i budeći naša čula robustnim mjehurićima!

Dakle, svaka prigoda je jedinstvena i tako treba i biti. I svaka prigoda sadrži one posebne stvari koje odražavaju naše vrijednosti i tradiciju koju poštujemo. A Jamnica je tu od davnina, uz nas, naše prijatelje i obitelji, kroz generacije, prirodna i autentična, pratitelj svih onih događaja koje želimo obilježiti s onima do kojih nam je stalo. Tu je kad želimo biti sigurni da će sve biti kako treba, za svaku prigodu u hotelu, restoranu, klubu ili baru- nezamjenjiva Jamnica!

povratak na Blagodati vode