Gazirana prirodna mineralna voda idealno je piće uz obrok

Prirodna mineralna voda Jamnica pozitivno utječe na probavu i organizam. Kad je pijete, osjećate se bolje, a pritom u organizam ne unosite nikakve dodatne kalorije.

Minerali su neophodni za normalnu izmjenu tvari. Ubrzani način života, jednolična prehrana i obroci “na brzaka”, često dovode do nedostatnog unosa ili poremećaja ravnoteže pojedinih minerala u organizmu.

Jamnica nema dodatnih kalorija

Uz taj brzi ritam, uživanje u hrani često si ograničimo i brojanjem kalorija koje unosimo u organizam. Međutim, često zaboravljamo da dodatne kalorije unosimo i pićima koje konzumiramo uz obrok.

Upravo zato je prirodna mineralna voda idealan izbor uz svaki obrok. Osim što je bogata mineralima pa tako povećava nutritivnu vrijednost obroka, s njom u organizam ne unosite dodatne kalorije.

Dobra probava preduvjet je zdravlja

Gazirane prirodne mineralne vode imaju blagotvoran učinak na probavu i ta odlika ih prati od davnih dana sve do danas. Zbog svog neutralnog okusa i učinka na razgradnju hrane u želucu, nezaobilazan su izbor uz svaki obrok.

Uživanje bez grižnje savjesti

Nakon zimskih mjeseci, mnoge nas opterećuje i višak kilograma. Tada više pažnje posvećujemo pravilnoj prehrani i tjelovježbi. Konzumiranje gazirane prirodne mineralne vode može nam pomoći jer nam ona nadoknađuje tekućinu te minerale i elektrolite koje gubimo tjelovježbom.

Uživajte u gaziranoj prirodnoj mineralnoj vodi Jamnica uz svaki obrok i - bez grižnje savjesti!

povratak na Blagodati vode